Voorstellingen

Op deze pagina vindt u alle poppenkastvoorstellingen die wij op dit moment spelen. Er zit vast een leuke poppenkastvoorstelling voor jou bij!Poppenkastvoorstelling
Echte ‘meedoe, zing en dans’ voorstellingen zoals ‘De Spetterende Playbackshow’ of verhalende voorstellingen zoals ‘Help! Een krokodil in ons bos…’ of ‘De tovenaar van Tim’.
Elke voorstelling zit vol met aanstekelijke liedjes en in elke voorstelling spelen grote aantrekkelijke poppen mee. Deze poppen zijn zogenaamde klapbekpoppen. De naam zegt het al: poppen die ‘echt’ praten met hun mond. Het type poppen zijn te vergelijken met poppen uit Sesamstraat of The Muppetshow.

De poppenkast is een groot theater met daarin een goede geluidsinstallatie zodat spraak en muziek goed te volgen zijn. De poppenkast is 2.60 meter breed en 1.80 hoog. Al onze voorstellingen duren 35-45 minuten. Dit blijkt in de praktijk precies genoeg voor verjaardagsfeestjes. En wil je toch nog meer? Geen probleem! Wij kunnen een goochel act of ballonvouwen kinderfeestballonvouwen verzorgengoochelhow kinderpartijtje voor of na de voorstelling. Mail of bel voor alle mogelijkheden, we staan je graag te woord!

Tip: als vroege boeker bent u zeker van een voorstelling op uw gewenste datum.
(klik op de foto’s voor een vergroting)


De Spetterende Playbackshow

Poppenkastvoorstelling inhuren‘Kinderen die van zingen en dansen houden zijn bij Leo aan het juiste adres. Hij is de presentator van ‘De Spetterende Play Back Show van Leo’. Leo doet zijn best om alle artiesten in een strak schema op te laten treden. Maar de artiesten willen veel liever hunPoppenkastvoorstelling boeken tijd nemen om iedereen ruimschoots te amuseren. Tot ongenoegen van Leo. Toch krijgt hij het voor elkaar, al is het met de nodige zweetdruppels, om een spetterende muzikale show te brengen. Meezingen en dansen verplicht!’
Een sprankelende, muzikale voorstelling met veel liedjes. Meezingen en swingen voor 0 tot 8 jarigen. Een poppenkastvoorstelling geschikt voor vele gelegenheden.


HELP! Een krokodil in ons bos…

Poppentheater inhuren
Poppenkastvoorstelling huren‘Een kleine krokodil is verdrietig. Hij wil terug naar Afrika, maar hoe? Gelukkig zijn er genoeg dieren die hem de weg willen wijzen uit dit Hollandse bos. Maar weten deze dieren zelf wel waar ze vandaan komen?’
Een muzikale voorstelling over verschillende dieren. Ontdekken voor 0 tot 8 jarigen. Geschikt voor vele gelegenheden.


De tovenaar van Tim

Poppentheater
‘Tim heeft een nieuwe slaapkamer. Helemaal voor zichzelf alleen. In deze slaapkamer ontdekt hij een oude schemerlamp. In deze lamp blijkt een tovenaar te wonen. Tim krijgt van de tovenaar 3 wensen. Wat zal Tim met deze 3 wensen doen?’
Een poppenkastvoorstelling vol verassingen en muziek.


Bovenstaande poppenkast voorstellingen kunnen het hele jaar door gespeeld worden. Wij hebben echter voor de Sinterklaas– en Kersttijd ook hele leuke en sfeervolle voorstellingen!

Hieronder enkele korte fragmenten van een aantal van onze poppentheatervoorstellingen. De poppenkast die gebruikt wordt in de filmpjes is een kast voor grote gezelschappen. De kast voor huiskamervoorstellingen is te zien op de welkomstpagina en de foto bovenaan deze pagina.

Cadeautip?

Een (gedeelte van een) voorstelling cadeau geven? Wij werken samen met KidsBon. Kijk snel op KidsBon.nl voor alle mogelijkheden!

Ook op zoek naar een kindergoochelaar?

Geen probleem. Wij kennen dé kindergoochelaar van Nederland. Kijk maar eens op kindergoochelaar-thuis.nl. Via Goochelaar.show kun je ook een kijkje nemen bij kidsgoochelaar.nl!

Een Sinterklaas of Kerstman bezoek?

Ook dat is geen probleem. Wij werken samen met SinterklaasBezoekOnline.nl en KerstmanBezoekOnline.nl voor onvergetelijke online bezoeken van Sinterklaas of de kerstman!